youtube logo o    facebook logo o    blogspot logo o   black social icon circle   kairos

Cheapart 2022 | Desire for Art: Ομαδική εικαστική έκθεση 2022

Cheapart Eleni Tsoni 2022Η φετινή Cheapart 2022 | Desire for Art επιστρέφει ανανεωμένη, ενισχυμένη και σε νέο χώρο!

Από 11-12-2022 Εως: 23-12-2022

ΗCHEAPART μας κληροδότησε τα αντανακλαστικά του Παυλόφ για την τέχνη, δε θα τα χάσουμε ποτέ.

91+ καλλιτέχνες και επιμελητές – 10 ημέρες τέχνη – εικαστικές προτάσεις, περφόρμανς, προβολές, συζητήσεις και παρουσιάσεις επεκτείνονται σε 5 ορόφους και 1000 τμ. στο εμβληματικό κτίριο του 1920 επί της Οδού Ρεθύμνου 2 δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με την υποστήριξη της Zoia.

Το Αθηναϊκό κοινό θα υποδεχθούν με νέες ενότητες έργων οι καλλιτέχνες, Χρήστος Αλατσάκης, Στέφανος Αλαφούζος, Anmslynx, Δωροθέα Αμέντα, Σωτήριος Αντωνιάδης, Σοφία Αργυρού / Μαίρη Γυφτοπούλου, Μόνικα Μαρία Βάμβουρα, Αναστασία Βούτσα, Ελένη Δημοπούλου, Ελισσάβετ Διονυσοπούλου, Κωνστάνς Ζαφείρη, Μαρία Ζυγομαλά, Εύη Καπλάνη, Νικόλας Καραθανάσης, Ελένη Καστρινογιάννη, Στέλλα Κεχαγιόγλου, Νίνα Κοταμανίδου, Γιάννης Κουτρούλης, Φαίδρα Κρέσπη, Δημήτρης Κυριάκος, Ιουλία Λαδογιάννη, Έλλη Λαμπαδαρίδου, Τάσος Λιακόπουλος, Μυρτώ Λιότσου, Ιουλία Μακρή, Ντία Μάνεση, Εριέττα Μαρκαντωνάτου, Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Ελένη Μεσάδου, Βασιλική Νικολαΐδη, Νικόλας Ντόριζας, Μάρκελλος Νύκτας, Δέσποινα Πανταζή, Ελένη Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Παπαμάλη, Τζένη Πετροπούλου, Λευθέρης Πλακίδας, Ιωάννης Πολύζος, Lars* Kollros / Mudesto F. / Carrot Root, Alexandra Sarah, Τάνια Σιώπη, Βασιλική Σοφρά, Giuseppe Tiberini, Ελένη Τσιμίδου, Ελένη Τσώνη, Μάκης Φιόρος, Γιώργος Φυτάς, Άνθια Μέγα Χαβρέ και Αγγελική Χρυσού.

Η CHEAPART δίνει το βήμα στους καλλιτεχνικούς οργανισμούς και επιμελητές ώστε να συστήσουν στο κοινό το εικαστικό τους δυναμικό αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια, μέσα από σειρά παρουσιάσεων στο κοινό.

Οι Αίας Χριστοφής παρουσιάζει και επιμελείται τη συμμετοχή των καλλιτεχνών James C. Lane, Γεωργία Πιλάλη και Μαρίνα Σταύρου, η Αντιγόνη Καψάλη παρουσιάζει και επιμελείται τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Αλεξάνδρα Δαλάκα, Δήμητρα Εξάρχου, Θεοδώρα Τσιάτσιου, Βιβή Τσιόγκα, Σοφία Κυριακού και Αθανασία Παπατζέλου, η Pow Wow Art Space παρουσιάζει και επιμελείται τη συμμετοχή των Γρηγορία Βρύττια, Βασιλική Πανταζή, Μίμα Ραζέλου, Ελευθερία Ραπανάκη, Ειρήνη Ρούμπη, Μαίρη Ρουσιώτη, Σωκράτη Sandman Σαπουνά και Βαλμπόνα Τσανάκου, και ο Δημήτρης Αθανίτης παρουσιάζει και επιμελείται τους φωτογράφους Τούλα Ακρίβου και Karol Jarek.

Σε ειδικό αφιέρωμα προβάλλονται 11 προσωπικότητες της CHEAPART από το 1995 μέχρι σήμερα που συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στις εκθέσεις του οργανισμού.

Οι Νίκος Αρτέμης, Ανδρέας Βούσουρας, Νίκος Γιαβρόπουλος, Ειρήνη Διάδου, Μπάμπης Καραλής, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Νίκος Κρυωνίδης, Γιώργος Λυντζέρης, Φιόνα Μουζακίτη, Νατάσσα Πουλαντζά και Έλιο Σαμαρά παρουσιάζουν την πορεία τους από το CHEAPARTιο έργο έως τη σημερινή του εξέλιξη.

Στο auditorium του χώρου και όχι μόνο, δημιουργείται ένας πυρήνας συναντήσεων καλλιτεχνών, επιμελητών, ανθρώπων του πνεύματος και κοινού σε μία σειρά δράσεων, performances, παρουσιάσεις και προβολές με τους Φίλιππο Τσιτσόπουλο, Γιώργο-Ίκαρο Μπαμπασάκη, Νίκο Γιαβρόπουλο, Δημήτρη Αθανίτη, Lars* Kollros, Αλέξανδρο Ατλιδάκη (Underathens), Στράτο Στεριανό και άλλοι.

Στο ισόγειο θα λειτουργήσει μπαρ για τους συμμετέχοντες και το κοινό, αναλαμβάνει ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος Suzie Q Bar.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Επιμελητικές προτάσεις:

“Ονειρογονία”
Κείμενο-Eπιμέλεια: Αίας Χριστοφής
Καλλιτέχνες: James C. Lane, Γεωργία Πιλάλη, Μαρίνα Σταύρου

Η κατακερματιστική συνθήκη της βιομηχανικής μεγαλούπολης μετουσιώνει ολότελα την ενδόμυχη σύσταση της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι ψυχολογικές αντενέργειες δεν προκύπτουν οργανικώς, διά του θυμικού στοιχείου, αλλά τεχνικώς διά της νόησης, ενώ οι ανθρώπινες σχέσεις μεταπλάθονται αναπότρεπτα από συναισθηματικές σε υπολογιστικές. Έναντι όμως, της τεχνολογικής μονοτονίας του μητροπολιτικού βίου, οι θεμελιώδεις ανθρώπινες λειτουργίες δεν απαλείφονται, αλλά αντιθέτως, μορφοποιούνται ραγδαίως, όπως το όνειρο.

Τα μονοχρωματικά έργα των James C. Lane, Γεωργία Πιλάλη και Μαρίνα Σταύρου ερμηνεύουν εικαστικώς τις διάφορες όψεις μίας ονειρικής κατάστασης εντός ενός σύγχρονου, αστικού περιβάλλοντος, καθώς το πρωτεϊκό ονείρεμα μεταβάλλεται ακατάπαυστα, άλλοτε, σε ένα εξπρεσιονιστικό delirium καφκασιανών ηχοχρωμάτων, όπου απωθημένες ενορμήσεις, τύψεις, ή βιώματα διοχετεύονται αδρά σε ανοίκειες μορφές, άλλοτε, σε μύχιους loci μίας μπρουταλιστικής αποξένωσης, ή τέλος, σε μία μυθική ονειροπόληση, όπου υποσυνείδητα ίχνη της μνήμης επανέρχονται ξανά μέσα από τις θολές παλίρροιες μίας διαιρεμένης συνείδησης.

“MEDEA SHOOTING”
Επιμέλεια: Δημήτρης Αθανίτης
Καλλιτέχνες: Τούλα Ακρίβου, Karol Jarek

Μια παρουσίαση με τις φωτογραφίες των Κάρολ Γιάρεκ και Τούλας Ακρίβου που ξεπερνούν τα συνήθη πλαίσια καλύψεων γυρισμάτων και όπου οι δύο φωτογράφοι αναδεικνύουν αόρατες πλευρές προσώπων και χώρων ή ακόμη επανεφευρίσκουν καταστάσεις, όπως άλλωστε η ταινία “ΜΗΔΕΙΑ” του Δημήτρη Αθανίτη επανευφευρίσκει το αριστούργημα του Ευριπίδη.

“Rituals”
Επιμέλεια: Αντιγόνη Καψάλη
Καλλιτέχνες: Αλεξάνδρα Δαλάκα, Δήμητρα Εξάρχου, Θεοδώρα Τσιάτσιου, Βιβή Τσιόγκα, Σοφία Κυριακού, Αθανασία Παπατζέλου.

Το «Rituals» απαρτίζονται από τις 6 ενότητες των συμμετεχόντων εικαστικών που το έργο τους χαρακτηρίζεται από διαφορετικά καλλιτεχνικά στυλ όπως cut outs, εικαστική κεραμική, sketching, textile art και φωτορεαλιστική ζωγραφική. Παρά την ετερόκλητη μορφή τους, βρίσκουν σημείο τομής στην εννοιολογική τους σκέψη. Οι καλλιτέχνες προσεγγίζουν εικαστικά την έννοια της τελετουργίας, η τελετουργία μέσα από τη σκοπιά της καταγραφής του απορρίμματος, υπό το πρίσμα της λατρευτικής τελετής και ως ένα σύνολο συμπεριφορών και εικόνων που συνθέτουν την καθημερινότητα.

Pow Wow Art Space
Καλλιτέχνες: Γρηγορία Βρύττια, Βασιλική Πανταζή, Μίμα Ραζέλου, Ελευθερία Ραπανάκη, Ειρήνη Ρούμπη, Μαίρη Ρουσιώτη, Σωκράτης Sandman Σαπουνάς, Βαλμπόνα Τσανάκου.

Οι καλλιτέχνες του Pow Wow Art Space έρχονται μαζί για μια εικαστική παρουσίαση με έργα που επικεντρώνονται σε κοινωνικά ζητήματα και προβληματισμούς που απασχολούν το Pow Wow από την αρχή της λειτουργίας του το 2018.

Ειδικό αφιέρωμα σε 11 προσωπικότητες της CHEAPART από το 1995 μέχρι σήμερα:
Νίκος Αρτέμης, Ανδρέας Βούσουρας, Νίκος Γιαβρόπουλος, Ειρήνη Διάδου, Μπάμπης Καραλής, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Νίκος Κρυωνίδης, Γιώργος Λυντζέρης, Φιόνα Μουζακίτη, Νατάσσα Πουλαντζά, Έλιο Σαμαράς.

Η βίντεο εγκατάσταση «Νίκη» του Νίκου Γιαβρόπουλου είναι ένα σχόλιο για τα δεινά του πολέμου, και μέρος από την τριλογία της ατομικής του έκθεσης «Ειρήνη στα χρόνια του πολέμου – μία αντιστροφή των όρων» που πραγματοποιήθηκε στην CHEAPART Gallery το Μάιο του 2022 σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Μπάσιου. «Ειρήνη ονομάζεται μια περίοδος όπου ο πόλεμος απουσιάζει, στην πραγματικότητα όμως τέτοια περίοδος δυστυχώς δεν υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας» με αυτό το σχόλιο ο καλλιτέχνης αναρωτιέται εάν ο πολιτισμός έχει τη δυνατότητα να επιδρά στην ανθρώπινη φύση όταν επικρατούν η αγριότητα και τα πιο επιθετικά ένστικτα.

Στο πλαίσιο του Opera di Bestia, ένα εγχείρημα του Νίκου Αρτέμη που συνδυάζει εικαστικές τέχνες και ηλεκτρονική μουσική, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει την οπτικοακουστική του εγκατάσταση υπό τον τίτλο, “V”.

Ο Ανδρέας Βούσουρας δημιουργεί μια in situ εγκατάσταση με τίτλο «FALL», κρατώντας την αγγλική λέξη αμετάφραστη γιατί παραπέμπει τόσο στο φθινόπωρο όσο και στην πτώση. Στην εγκατάσταση αυτή χρησιμοποιεί υλικά και στοιχεία του χώρου μαζί με κάποια επιλεγμένα αντικείμενα απ’ το εργαστήριο του. Το έργο είναι ένα προσωπικό σχόλιο για την παρακμή της Ευρώπης και τον πόλεμο που προστέθηκε ως μια ακόμη δυστοπική παράμετρος.

Το «landscapes from screens» της Ειρήνης Διάδου ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, όταν υπήρχε άφθονος χρόνος και ηρεμία. Τοπία εμπνευσμένα ή «κλεμμένα» από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb, Instagram), nordic noir σειρές σε streaming services (Netflix) ή απλά από την τηλεόραση. Τα έργα δημιουργήθηκαν ως επί το πλείστον σε ελευθέρους καμβάδες, που προσφέρουν περισσότερη ελευθερία για πειράματα και παιχνίδι και σχετικά λίγους περιορισμούς. Υπήρχε βέβαια και μια αίσθηση ματαιότητας και μελαγχολίας που αποτυπώνεται στα έργα, λόγω του φόβου και του πένθους, αφού κάνεις δεν γνώριζε αν και πότε θα βρεθεί λύση για το παγκόσμιο φαινόμενο.

Στο επίκεντρο της εγκατάστασης του Μπάμπη Καραλή βρίσκονται δύο καμένες σαρκοφάγοι και μία μικρότερη ως άμεση αναφορά στην μνήμη του πολεμιστή παππού του. Ο προφορικός, ακουστικός και γραπτός λόγος βρίσκεται στο επίκεντρο της κατασκευής, μεταφέροντας στο κοινό τις ιστορίες του πολεμιστή που ταυτόχρονα αποτελούν και τα προσωπικά βιώματα του Μ. Καραλή.

Η Νατάσσα Πουλαντζά παρουσιάζει μία επιλογή έργων από ΤΟΤΕ μέχρι ΤΩΡΑ.

«Όλα τα όνειρα μαζί», μια επιλογή από έργα των τελευταίων χρόνων του Χρήστου Κεχαγιόγλου.

Μέρες και νύχτες, σιωπηλές ή πολύβουες, που ταξίδεψα μέσα στο φως τους.

«Κοίτα τον ύπνο! δεν λέει να σηκωθεί απόψε αυτός, συνέχεια δικός μου σύμμαχος, δεν λέει ο ύπνος σαν άνθρωπος κι όχι θεός πια να μειώσει τα πρόσωπα εντός του, που εκτός του από κάθε εποχή πηγαινο-έρχονται, σαν Νέκυϊα όλο και πιο αχανής εκτείνονται. και φωνές, παντού φωνές αναίμακτες, και σκιές χωρίς αίμα έξω άλλες, κι εγώ στον δικό μου ύπνο μέσα ανήμπορος, μ’ όλους όσους με πλησιάζουν όλο και πιο ξένος, όλο και πιο άγνωστος. άυπνος, νυσταγμένος, αδύναμος, αδύνατος σαν άνθρωπος κι ο ύπνος μου.» (Σωτήρης Κακίσης)

Ο Νίκος Κρυωνίδης παρουσιάζει ένα σύνολο μικρών και μεγάλων έργων υπό τον τίτλο «Zooting». Με αφορμή τα ζώα, το χρώμα και το σχήμα τους, δημιουργεί αποσπασματικές ζωγραφικές και γλυπτικές συνθέσεις καθώς και σχεδιαστικές απεικονίσεις. Σχέδια με μολύβι σε χαρτί και χρωματικές αναφορές με ακρυλικά χρώματα σε καμβά, επίτοιχα μικρογλυπτά σε λευκές επιφάνειες.

Ο Γιώργος Λυντζέρης δημιουργεί μία εγκατάσταση από 4 γλυπτά – μεταλλικά σπίτια που πλαισιώνονται από 40 χαρακτικά με το ίδιο θέμα. Το σπίτι, η οικία, είναι ο βασικός άξονας της δουλειάς του μέσα από το οποίο σχολιάζει την προστασία και την απομόνωση που επέφερε η πανδημία και ο εγκλεισμός.

«Ο κήπος της Κίρκης» είναι μια σειρά 14 ψηφιακών έργων της Φιόνας Μουζακίτη, τα οποία συνοδεύονται όλα από μια αντίστοιχη animated εικόνα. Τα έργα είναι συμβολικά και αναφέρονται στην ομορφιά και την μαγεία της φύσης. Κάθε στιγμή μπορεί να συμβεί το αναπάντεχο, γνωρίζουμε λίγα από τα μυστικά και την δύναμη της φύσης. Αποτελούν μια υπενθύμιση να προστατέψουμε το περιβάλλον μας, πριν μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο. Να μην αγνοήσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια, όπως ο Οδυσσέας και η σύντροφοι του που τιμωρήθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν από την Κίρκη. Τα έργα επίσης αναφέρονται στη αντιπαράθεση θηλυκού και αρσενικού.

Η εγκατάσταση του Έλιο Σαμαρά αποτελείται από κατασκευές οι οποίες συνδυάζουν δύο αντιφατικά υλικά, σίδερος και κάρβουνο. Με αυτό τον τρόπο παραθέτει τη συνύπαρξη διαφορετικών μεταξύ τους πραγμάτων. Εύθραυστο – άθραυστο, οργανικό – βιομηχανικό, ελαφρύς – βαρύς. Οι περισσότερες αντιθέσεις παρατηρούνται στο σχεδιαστικό κομμάτι του κάθε υλικού όπου ο αντιστρέφει τους ρόλους, το σίδερο αποκτά οργανική μορφή ενώ το κάρβουνο αποκτά πιο γεωμετρικές φόρμες.

Πρόγραμμα δράσεων, παρουσιάσεων και προβολών:

Tετάρτη και Πέμπτη, 14 και 15 Δεκεμβρίου
Αλέξανδρος Ατλιδάκης, Underathens, Μουσικές performance

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου
Φίλιππος Τσιτσόπουλος, “Time is an onslaught”, performance- διάρκεια: 30 λεπτά.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 20:00
Νίκος Γιαβρόπουλος “Έξι μνήμες”
Αναδρομή σε έξι βίντεο έργα του καλλιτέχνη από το 1999 μέχρι σήμερα, παρουσίαση και προβολή.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, 20:00
Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, ραδιοφωνική περφόρμανς, διάρκεια 33 λεπτά. 33 δ.
Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος ετοιμάζει αβγά με μπέικον για τον Κώστα Τσώλη, η Χλόη και η Ευφροσύνη φιλοτεχνούν με ακουαρέλες το Οχυρό Άλαμουτ, ο Ουίλλιαμ Μπάροουζ χαμογελάει από τις Αποθήκες του Ουρανού, και ο Ίκαρος τούς διαβάζει ιστορίες Έρωτος και Φιλοκαλίας.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, 18:00 – 21:00
Δημήτρης Αθανίτης “Καμιά Συμπάθεια Για Τον Διάβολο”
Προβολή Α/Μ ταινίας (Βραβείο Ερμηνείας, Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Λένα Κιτσοπούλου).
Σκηνοθεσία, Σενάριο, Παραγωγή: Δημήτρης Αθανίτης

Lars* Kollros «Festival der Demokratie // Festival of Democracy»
Προβολή ντοκιμαντέρ, διάρκεια 78 λεπτά.
Για δύο εβδομάδες, οι Lars* Kollros and Sascha Alexandra Zaitseva συνόδευσαν με τις κάμερές τους διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν όταν οι ηγέτες της ΕΕ και των 19 πιο ανεπτυγμένων και αναδυόμενων οικονομιών του κόσμου συναντήθηκαν στο Αμβούργο/Γερμανία στις 7 & 8 Ιουλίου 2017.
Σκηνοθεσία: Lars* Kollros, Καλλιτεχνική Σύμβουλος: Sascha Alexandra Zaitseva.

Στράτος Στεριανός, Θέκλα Γαϊτη, «Αυτοί που ψάχνουν τη θάλασσα», performance

Η CHEAPART 2022 | Desire for Art συμμετέχει στο Gallery Walk που πραγματοποιείται 15 – 16 Δεκεμβρίου από το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αιθουσών Τέχνης ΠΣΑΤ.

Επιμέλεια / συντονισμός CHEAPART 2022 | Desire for Art:
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Φωτεινή Καπίρη

Συντονισμός καλλιτεχνών: Άννα Ανδρουλάκη

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Elio Samara-CHEAPART Tribute

Ταυτότητα Εκδήλωσης
Ημερομηνία: Από: 11-12-2022 Εως: 23-12-2022
Εγκαίνια: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, 14:00 – 22:00
Ώρες λειτουργίας: 14:00 – 21:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακα

Τοποθεσία: Ρεθύμνου 2 & Βασιλέως Ηρακλείου, Μουσείο

Πληροφορίες / Κρατήσεις: cheapart.gr

πηγή: https://www.culturenow.gr

// Nick Cave & the Bad Seeds, Pixies, The Smiths, Swans, Placebo, Muse, Radiohead, The Black Keys, The White Stripes,…

Μουσικά Νέα

Η μοναδική Denise King, που αποτελεί κλασσικό παράδειγμα αυτής της άποψης,έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club τα Χριστούγεννα,…
8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023 Αίθουσα συναυλιών ΑΘΗΝΑ LIVE (Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανά) Σας προσκαλούμε για μια ακόμα χρονιά στη…
Chico Freeman Exotica Trio “THE VOLCANIC SAXOPHONE JAZZ MASTER RETURNS” ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ~ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Half Note Jazz Club

Κινηματογραφικά Νέα

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (Athens International Digital Film Festival, AIDFF),
30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2023. 3 μέρες με μικρές φιλμικές εκρήξεις στον Μικρόκοσμο. Εκτη χρονιά φέτος για το Athens Short…
Angela Schanelec 7~12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / GOETHE-INSTITUT ATHEN Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136 Κεραμεικός

Φωτογραφικά Νέα

Landscapes Διάρκεια έκθεσης: 24 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου 2023 Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στην Blank Wall Gallery, με τίτλο “Night Photography”. Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την έκθεση…
Η Thessaloniki Photobiennale 2023 δίνει ραντεβού με τη φωτογραφία τον Οκτώβριο! 10 Οκτωβρίου 2023 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 Το φετινό ραντεβού…
Grammy Awards 2008 ~ 2023 Τα Μουσικά Βραβεία Γκράμι ή Γκράμμυ (η λέξη προέρχεται από το γραμμόφωνο εξ ου και η αρχική τους ονομασία Gramophone Awards), απονέμονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, για τη βράβευση επιτυχημένων καλλιτεχνών…
Pitchfork Rolling Stone Q Uncut Biilboard NME Spin Mojo Paste Wire Down Magazine Metal Hammer Classic Rock Black Velvet All About Jazz Country Weekly Blues and Rhythm Jazz Times National Jazz…
Various Photos, Φωτογραφίες Παλαιών Αυτοκινήτων, Black & White, Reflections, Φωτογραφίες από Εξώφυλλα Δίσκων, Digital Images, Air Show 2005, Ιστορικό Rally Ακρόπολις, National Geographic, Greek Magazines #1

Music News

Η μοναδική Denise King, που αποτελεί κλασσικό παράδειγμα αυτής της άποψης,έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club τα Χριστούγεννα,…

Συναυλίες / Festival

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1/2/3-1-2023 // The Jive Aces // Half Note5-1-2023 // Goran Bregovic - Wedding & Funeral Band // Christmas Theater8-1-2023 //…
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ -ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ -ΜΑΡΤΙΟΣ -ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2-4-2022 // Still Corners // Gagarin 2054-4-2022 // Christian Löffler & Ergon Ensemble // Κέντρου Πολιτισμού…

Πελοπόννησος

Το όρος Πάρνωνας ή Μαλεβός είναι ο μεγαλύτερος ορεινός όγκος της Πελοποννήσου. Καταλαμβάνει έκταση 2 εκ. στρέμ., από τα οποία…
Στην Μονεμβασιά συνυπάρχουν: η μοναδική γεωμορφία του βράχου μαζί με τα ανθρώπινα τεχνικά οχυρωματικά έργα. Έτσι, σαν πλωτό φρούριο, βρέθηκε…
Το λιμάνι του Γέρακα ανήκει στο Δήμο Μονεμβάσιας με έδρα τους Μολάους. Στον τόπο αυτό, στο Β/Α άκρο του Νομού Λακωνίας,…

Νησιά

Η Σύμη είναι το όγδοο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων, ανάμεσα στη Ρόδο και την Τουρκία με συνολική έκταση 58,1…
Νάξος: Στην καρδιά των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου, ακολούθησε πάντα τη μοίρα της περιπέτειας των κατοίκων του Αιγαίου. Μια…
Η Σαντορίνη ή Θήρα, είναι ένα ξεχωριστό νησί. Δημιούργημα του ηφαιστείου εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη ομορφιά του. Καθώς το πλοίο…

Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα καθώς και μεγαλύτερη πόλη της…
Το Φαράγγι Σαμαριάς είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης με 18 χλμ. μήκος και ο δρόμος που βαδίζουμε μέσα σ' αυτό…
Το Ρέθυμνο είναι έδρα του ομώνυμου δήμου και πρωτεύουσα του νομού Ρεθύμνης (κάτοικοι 27.868 το 2001). Βρίσκεται στη βόρεια ακτή…

powered by Agones.gr - pame stoixima