Σάββατο 25 Σεπτέμβριος 2021

Odyssia Festival 4th Edition 2019Τo διεθνές φεστιβάλ Οδύσσια επανέρχεται στις ακτές της Ελλάδας με την τέταρτή του έκδοση.

Η φετινή θεματική “ODYSSIA FOUR TO THE FLOOR ” βρίσκεται εδώ για να μας εμπνεύσει και να φωτίσει τα μονοπάτια της ψυχής μας, ενώ το Οδυσσειανό ταξίδι συνεχίζεται με μία νέα περιπέτεια.

Το εμβληματικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής μονοπολεί το ενδιαφέρον κάθε χρονιά με τις ξεχωριστές θεματικές του, οι οποίες εμπνέονται από και υπηρετούν τα αρχέτυπα του αρχαιότερου και πιο επικού ποιήματος που έχει καταγραφεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. O λόγος, για την Οδύσσεια του Ομήρου.

 

Ο συνδυασμός των καλλιτεχνών οι οποίοι επιλέγονται και πραγματοποιούν αποκλειστικές για το φεστιβάλ εμφανίσεις, με την μαγική τοποθεσία του θρυλικού πλέον Cariocas Beach Bar, ενισχύεται με την συμμετοχή εικαστικών και επισκεπτών που έρχονται από όλο τον κόσμο για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία.

Η Οδύσσεια φέτος πραγματοποείται 20 και 21 Ιουλίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Το Σάββατο 20 Ιουλίου το φεστιβάλ εστιάζει στην πρώτη για τα παγκόσμια δεδομένα φιλοξενία του Shelter σε φεστιβαλική σκηνή (Shelter Stage), με τον πρωτοκαθήμενο δημιουργό και εκφραστή της New York House κουλτούρας Timmy Regisford σε ένα συνταρακτικό μαραθώνιο 12ωρο σετ! Τα λόγια περιτεύουν…

Η μουσική ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι και το dancefllor ζεσταίνουν οι: Sunshine Pedro ( Cariocas Residency ) \ DJ Seou ( Soul Asylum - Aφrodisiak ) \ Harry Varzabetian ( EnLefko ) κ ο Andy Es (Bali Praia Records)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Την σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 21 Ιουλίου ένας ακόμα θρύλος και πρωτοπόρος της Detroit Techno, ο Carl Craig, με ένα αποκλειστικό σετ στα πλαίσια του Space Odyssey. Το event λαμβάνει χώρα στο Steam Stage και σηματοδοτεί την επιστέγαση μιας συνεργασίας από αυτές που σπάνια συμβαίνουν στην χώρα μας, αφού το ομώνυμο club και σημείο αναφοράς της χειμερινής dance Αθηναϊκής σκηνής, συνεργάζεται με το εμβληματικό καλοκαιρινό στέκι των Αθηναίων τα τελευταία 22 χρόνια, το Cariocas Beach Bar!

Η μουσική ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι και το danceflοor ζεσταίνουν οι: Dimitri Chatzis (Amylo)
Saniter & Theremin (Cosmonauts athens - Steam residents) και ο Markos Markadonatos ( Forbidden ) !
Τη βραδιά κλείνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο οι,
Echo Flex ( Electric Pressure - Coma ) και Jerm ( Analogue - Coma ).

Μουσική και Τέχνες:

O αριθμός κάθε έκδοσης του φεστιβάλ γίνεται και πηγή έμπνευσης.

Τα ενεργοποιημένα και ζωηρά πνεύματά μας θα μπορέσουν να δείξουν την αγάπη τους, τον θαυμασμό τους και τον σεβασμό τους στην μία και μοναδική άυλη μορφή τέχνης που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα. Την τέχνη που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των τεχνών και μας κοιτάζει μοναδικά, μέσα από το ξεχωριστό, μαγικό πρίσμα που διαθέτει. Tην ΜΟΥΣΙΚΗ.

Τα σώματά μας θα χορέψουν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και τα αστέρια του Αττικού ουρανού ενώ η ΟΔΥΣΣΙΑ μας καλεί να ανακαλύψουμε την δύναμη και τους συμβολισμούς του αριθμού της σταθερότητας, της τάξης και της ολοκλήρωσης, του αριθμού της γης και της ανθρωπότητας, του τεράγωνου αριθμού, του αριθμού που συμβολίζει τα γερά θεμέλια, τις τέσσερις αιχμές των πυραμιδωτών σχημάτων, του Οδυσσειανού μύθου της Κίρκης, των τεσσάρων χτυπημάτων της Detroit Techno και του ήχου του Shelter και της New York House.
Έλα να ανακαλύψουμε μαζί την μουσική δύναμη του 4! Δεν είναι τυχαίο το moto των πάρτυ του Detroit που κλείνει μισό αιώνα προσφοράς στην ηλεκτρονική μουσικοχορευτική κουλτούρα FOUR TO THE FLOOR!

Περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Physical: Papageorge's Πλ. Δάφνης 2109714167 | Cariocas Beach Bar Σχίνος 6938 419 555

ON LINE: http://bit.ly/Odyssia4Tickets

nick cave 0

facebook icon  blogger icon youtube icon
Σεπτέμβριος 2021
ΔΤΤΠΠΣΚ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Μας αρέσουν

xrysostomio

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΟ Rock Bar

melismata

Μελίσματα / Μεζεδοκαφενείο

to trikyklo

Το Τρίκυκλο / Μεζεδοπωλείο

blackbird bar

BLACKBIRD bar