facebook-icon  blogger-icon  youtube-icon  blogger-icon


Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου  

e.k.k. images





nightwalk.gr / facebook  



Soundtracks 2011


Onmyoji - Shigeru Umebayashi

Brokeback Mountain - Gustavo Santaolalla

Vicky Cristina Barcelona - Various Artists

The Getaway - Quincy Jones

Cocoon - James Horner

In the Line of Fire - Ennio Morricone

The Six Million Dollar Man - Gil Melle

Christine - Alan Howarth

Paris Nous Appartient - Philippe Arthuys

Love, Ludlow - Tomandandy


Contempt - Georges Delerue

Black Swan - Clint Mansell

The Marriage of Maria Braun - Peer Raben

Space Jam - Various Artists

Breathless - Martial Solal

Facing Windows - Andrea Guerra

Breaking the Waves - Joachim Holbek

My Life to Live - Michel Legrand

Tron: Legacy - Daft Punk

Weekend - Antoine Duhamel


Blow-Up - Herbie Hancock / The Yardbirds

Basquiat - Various Artists

The Last Embrace - Miklos Rozsa

Le Doulos - Paul Misraki / Jacques Loussier

The Prestige - David Julyan

Night Moves - Michael Small

Chinatown - Jerry Goldsmith

Lady in the Lake - David Snell

Picnic at Hanging Rock - Bruce Smeaton

Primal Fear - James Newton Howard


Ju Dou - Xia Ru-jin / Zhao Jiping

Lost in America - Arthur B. Rubinstein

The Social Network - Trent Reznor and Atticus Ross

Young Frankenstein - John Morris

Long Day's Journey into Night - Andre Previn

The Palm Beach Story - Victor Young

The Day After - David Raksin

Before and After - Howard Shore

In the Bedroom - Thomas Newman

Dr. No - John Barry / Monty Norman

ΜΑΙΟΣ 2011

Outside the Law - Armand Amar

Cold Mountain - Gabriel Yared

The 400 Blows - Jean Constantin

The Man Who Knew Too Much - Arthur Benjamin

Faces - Jack Ackerman

Secrets and Lies - Andrew Dickson

Les fleurs dHarrison - Bruno Coulais

Seconds - Jerry Goldsmith

The Bicycle Thief - Alessandro Cicognini

Yellow Earth - Zhao Jiping


Gegen Die Wand - Alexander Hacke

Anonimo Veneziano - Stelvio Cipriani

Live And Let Die - George Martin

Slipstream - Elmer Bernstein

Indian Summer - Mick Ronson

Amarcord - Nino Rota

Mike's Murder - John Barry / Joe Jackson

The Whales Of August - Alan Price

Mio Caro Dottor Grasler - Ennio Morricone

The Waterboy - Alan Pasqua


The End of Violence - Ry Cooder

Jackie Brown - Various Artists

Taboo - Ryuichi Sakamoto

Solaris - Edward Artemyev

Le Petit Prince a Dit - Bruno Coulais

Frida - Elliot Godenthall

Cry Baby - Various Artists

Cleopatra - Alex North

Lost Highway - Various Artists

The Thin Red Line - Hans Zimmer


American Journey - John Williams

Tour de France (soundtracks) - Kraftwerk

Little Women - Thomas Newman

Alexander - Vangelis

Oliver Twist - Rachel Portman

Dreamer - John Debney

The Man Who Cried - Osvaldo Golijov

The Perfect Storm - James Horner

Hamlet - Patrick Doyle

All the Pretty Horses - Various Artists


Runaway Train - Trevor Jones

Walkabout - John Barry

Last Year at Marienbad - Francis Seyrig

The Deer Hunter - Stanley Myers

Never Let Me Go - Rachel Portman

All the President's Men - David Shire

Pierrot Le Fou - Antoine Duhamel

East of Eden - Leonard Rosenman

The African Queen - Allan Gray

Helter Skelter - Billy Goldenberg


Sotto il Sole di Roma - Nino Rota

Berlin Alexanderplatz - Peer Raben

Vera Drake - Andrew Dickson

Sex, Lies, and Videotape - Cliff Martinez

Mean Streets - Various Artists

The Killer - Lowell Lowe

The Crossing Guard - Bruce Springsteen / Jack Nitzsche

Pather Panchali - Ravi Shankar

Yojimbo - Masaru Sato

Samson and Delilah - Victor Young


The Message - Maurice Jarre

Rabbit-Proof Fence - Peter Gabriel

For A Moment Freedom - Karuan

Ben-Hur - Miklos Rozsa

Sleepy Hollow - Danny Elfman

Once Upon a Time in China - James Wong / Romeo Diaz

Dead Man - Neil Young

Cast Away - Alan Silvestri

The Triplets of Belleville - Benoit Charest

A Beautiful Mind - James Roy Horner


The Secret Garden - Zbigniew Preisner

Once - Glen Hansard & Marketa Irglova

Drive - Cliff Martinez

Sea Of Love - Trevor Jones

Shame - Various Artists

Sucker Punch - Various Artists

First Knight - Jerry Goldsmith

This Must Be The Place - Various Artists

Amores Perros - Gustavo Santaolalla

Chocolat - Rachel Portman


Gegen Die Wand-Alexander Hacke

Onmyoji-Shigeru Umebayashi

Runaway Train-Trevor Jones

The End of Violence-Ry Cooder

The Secret Garden-Zbigniew Preisner

The-Yardbirds Blow-Up


greenpeace   mesogeios   unicef   hamogelo   actionaid   wwf   giatroi kosmoy   msf

© 2006 - 2018 nightwalk project / Designed by Panagiotis Sp - Hosting by Pointer.gr